Nu är det klart – tvillingarna stannar

 Nu är det klart – tvillingarna stannar

Ett av två tvillingpar i truppen har bestämt sig för att satsa vidare.

Tvillingarna Wernerson Libäck har ännu inte presenterat var de ska spela kommande säsongen, men nu har backen Adam Danielsson och forwarden Filip Danielsson skrivit på nya kontrakt med Östersund.

– Efter tre bra år i föreningen fick Filip och Adam chansen med varsitt A-lagskontrakt ifjol. Trots hård konkurrens gjorde de båda en mängd matcher med A-truppen där de visade att de klarade av att spela på den nivån. De har gjort sig förtjänta av att få chansen en säsong till och det ska bli spännande att följa deras utveckling när de får ytterligare förtroende, säger sportchefen Per Tagesson på klubbens hemsida.

 

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare