De eftertraktade lånen väljer annan Hockeyettan-klubb

 De eftertraktade lånen väljer annan Hockeyettan-klubb

Säsongen som gick lånades backen Hannes Lindström och anfallaren Linus Hedman ut från Skellefteås SuperElit-lag till Piteå och Hockeyettan-klubben hade gärna sett en fortsättning även kommande vinter.

Men så blir det inte. Talangerna väljer istället en annan Hockeyettan-klubb och har gjort klart med Hudiksvall inför kommande säsong.

– Föreningen har de senaste säsongerna tagit ett stort kliv uppåt och för att fortsätta klättra behöver vi öka på träningsdosen och snäppa upp kvaliten ytterligare. Och för att klara av det behöver vi yngre spelare som är utvecklingsbara och som klarar av det. Och vi tycker Hannes och Linus passar mycket bra in där, säger klubbens sportchef Lars Lövblom på den officiella hemsidan.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare