Tränaren avgjorde klubbvalet för Västerås-junioren

 Tränaren avgjorde klubbvalet för Västerås-junioren

Efter en poängstark säsong i Västerås J20 väljer forwarden Hugo Bergström att ta klivet till Hockeyettan kommande säsong.

Ynglingen har gjort klart med Surahammar.

– Att Patrik Juhlin är huvudtränare för laget spelade också in. Jag är precis som Patrik mån om att alla i laget tar sitt ansvar, att man håller sig till sin roll. Att man gemensamt jobbar mot samma mål och vill bli bättre för varje träning och varje match som går. Patrik Juhlin ställer krav och det är rimliga krav som kommer vara bra för gruppen. Utan krav kommer man aldrig lyckas och jag tror att jag kan utvecklas mycket under Patriks ledning, säger han på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare