Klart vem som blir huvudtränare i vinter

 Klart vem som blir huvudtränare i vinter

Det har varit på lut att han skulle fortsätta på tränarbänken i klubben, men nu är det slutligen helt klart att så blir fallet.

Dennis Hall tränar Forshaga även kommande säsong.

”I Dennis har vi hittat en tränare med ett modernt ledarskap och som brinner för att utveckla talanger. Han kommer in i Forshaga, trots sin i sammanhanget relativt unga ålder, med massor av rutin om vad som krävs för att ta nästa steg och etablera oss som ett lag som utgör ett hot mot de etablerade Allettanlagen och gå mot Playoff-serierna. Vi får också en ledare som ser både oss som förening och spelarna med lite nya ögon. Säsongen 20/21 kommer bli extremt viktig för alla lag i Hockeyettan och med Dennis som headcoach ser vi möjligheten att ta steget in i framtiden”, skriver Forshaga på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare