Klubben: ”Vi har inte tackat ja till Hockeyettan”

 Klubben: ”Vi har inte tackat ja till Hockeyettan”

Under onsdagen gick ishockeyförbundet ut med den preliminära serieindelningen inför kommande säsong. Där framgick att Sundsvall och Härnösand erbjuds att ta plats i Hockeyettan norra till kommande säsong.

Samtidigt gick ligaorganisationen Hockeyettan ut med att det blir två nya lag i ligan till nästa säsong. Men allt tycks ha gått lite fort.

Härnösand har erbjudits plats men ännu inte tackat ja och nu går klubben ut med en dementi på sin hemsida.

”AIK Hockey Härnösand har inte tackat ja till kvalificerad plats i Hockeyettan  säsongen 2020/21 felaktig information  publicerades under gårdagen. Vi jobbar fortfarande på att analysera vår möjlighet att delta i Hockeyettan och vi är inte klara med det arbetet utan det fortgår fortfarande en tid framöver”, skriver klubben på hemsidan.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare