Lämnar för den ekonomiskt hårt trängda HA-organisationen

 Lämnar för den ekonomiskt hårt trängda HA-organisationen

Truppbygget inför kommande säsong innebär inte bara nyförvärv och kontraktsförlängningar. Det innebär också att spelare lämnar för nya uppgifter.

Nu står det klart att Borås kommer att tappa två ynglingar till den ekonomiskt hårt trängda Hockeyallsvenska organisationen Karlskrona då så väl David Kozma som Samuel Wälimaa väljer spel i deras J20-lag kommande säsong.

Dessutom är det klart att målvakten Johan Lantz lämnar klubben.

”Vi kommer minnas hans fantastiska, omöjliga, räddningar och hans pondus i kassen, samt det lugn han spred omkring sig. Med sitt engagemang och sin lojalitet, visade han ett stort hjärta för klubben. Vi önskar Johan all lycka till i framtiden”, skriver klubben om den senare på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare