Söderklubben presenterade fem man på ett bräde

 Söderklubben presenterade fem man på ett bräde

På torsdagskvällen presenterade Mörrum inte mindre än fem påskrifter till kommande säsong.

I en direktsändning på nätet förklarade klubben att de kommer satsa ungt och plocka upp flera spelare från lägre division med tanke på den ekonomiska situation de befinner sig i och presenterade inte mindre än fem nya påskrifter.

Det rör sig om en kontraktsförlängning med Linus Björk, de två ynglingarna Ludwig Svensson Träff och Johannes Lundberg från IK Oskarshamns organisation, Robin Wernström-Palmqvist från Olofström och Tobias Henriksson från Grästorp.

– Har spelat med en intressant omgivning i Grästorp och man ser att när man spelar med skillade spelare så gör man poäng om man har spetsegenskaperna att till exempel sätta pucken i nät, sa Mörrums Martin Ingvarsson om den senare i sändningen.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare