Vände hem efter år i Frölunda – väljer att stanna i moderklubben

 Vände hem efter år i Frölunda – väljer att stanna i moderklubben

Efter att ha spenderat ett gäng säsonger i Frölundas organisation återvände han under säsongen som gick hem till moderklubben Skövde. Nu står det klart att Jesper Emanuelsson blir kvar där.

Den skicklige forwarden som inledde fjolårssäsongen i Hanhals har skrivit nytt kontrakt med Skövde.

– Jesper är en väldigt stor talang, med ett spel där han ständigt hotar och ställer till oreda för motståndarna på många sätt. Vi är såklart väldigt nöjda med att han blir kvar här hemma och tror på både sin och klubbens utveckling här på hemmaplan. Vi är övertygade att han kommer ta ytterligare kliv, och man får inte glömma att trots sin unga ålder har han en hel del erfarenhet och vet vad som krävs för att ta sig framåt och uppåt, säger klubbchefen Anders Lundström på Skövdes hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare