Poängkungen förlänger – klar för tredje raka säsongen

 Poängkungen förlänger – klar för tredje raka säsongen

Två säsonger i rad har han skjutit 16 mål i Hockeyettan och den gångna vintern vann han den interna poängligan i Kumla.

Nu har Oliver Arle Östergren bestämt sig för att förlänga med klubben.

– Vi är såklart jättenöjda att Oliver stannar kvar. Det visar att vi är på rätt väg med Kumla Hockey. Han är en viktig pusselbit i vårat lagbygge. Oliver driver det här laget framåt och gör aldrig en dålig match. Han är otroligt smart ute på isen och går att använda i alla situationer i spelet. Han är en skicklig poänggörare och vill framförallt bli bättre varje dag och utvecklas hela tiden. Det är sånna spelare man vill coacha, säger tränaren Erik Planeby på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare