Poängstark anfallare lämnar västserien för söderserien

 Poängstark anfallare lämnar västserien för söderserien

Det blir en ny serietillhörighet för anfallaren Jonas Nyman kommande säsong.

Forwarden som den gångna vintern gjorde 34 poäng (10+24) på 40 matcher lämnar Skövde för att istället ansluta till Vimmerby kommande säsong.

– Jonas Nyman är en forward som stod högt upp på vår önskelista över att få hit. Det har vi lyckats med, och är väldigt nöjda med det. Jonas har en uppsida i sitt offensiva spel med sin skridskoåkning, spelsinne och sin förmåga att göra mycket poäng. Han har höjt sin poängskörd för varje säsong i hockeyettan, och vi är övertygade om att det finns ännu mer potential att plocka ut i hans spel. Det är en spelare som har framtiden för sig, och som vi tror mycket på, säger Vimmerbys sportchef Morgan Persson i ett pressmeddelande.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare