Skadebenägna backen väljer att lämna ligan

 Skadebenägna backen väljer att lämna ligan

Han har haft några tunga säsonger där han missat stora delar på grund av olika skador. Nu väljer backen Emil Jakobsson att lämna Hockeyettan och återvända till sin gamla klubb.

Den hårdföre 24-åringen som spenderat de senaste säsongerna i klubbar som Hammarby, Huddinge och Nyköping, men varit lika mycket skadad som han spelat, väljer nu att återvända till sin tidigare klubb Haninge Anchors. Numera i division 2.

– Det känns riktigt skönt att återvända till hemmaplan. Det är här jag trivs bäst. Jag hade en trög start förra säsongen eftersom det startade med en knäoperation som resulterade i en lång rehab. Men jag spelade andra halvan i fortsättningsserien samt i playoff.  Så det vart ett helt okej avslut, säger han på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare