Ett gäng stomspelare och målvakten förlänger kontrakten

 Ett gäng stomspelare och målvakten förlänger kontrakten

Under påskhelgen var det tränarlösningen som presenterades, under torsdagen kunde Skövde dessutom kasta upp ett gäng kontraktsförlängningar i spelartruppen på bordet.

Det står klart att de egna produkterna Jesper Erlandsson, Erik Dahné, Oscar Forsmark och William Frödelius satsar vidare på forwardssidan. Dessutom förlänger klubben med backen Tom Olsson och målvakten Hugo Fagerblom.

– I Hugo vet vi att vi får en stor, stabil och utvecklingsbar målvakt som har sina bästa år framför sig. Han är oerhört seriös med sin ishockey och har dessutom funnit sig till rätta i staden och trivs väldigt bra hos oss, vilket vi såklart är väldigt nöjda med, säger klubbchefen Anders Lundström om Fagerblom på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare