Gjorde strålande audition – nu värvas målvakten

 Gjorde strålande audition – nu värvas målvakten

Han gjorde en match i klubben säsongen som gick och höll då nollan. Nu värvas målvakten Daniel Eriksson permanent av klubben.

När Tranås drabbades av stora målvaktsproblem under säsongen som gick valde man att låna in målvakten Daniel Eriksson från Lindlöven under en match. Det blev succé och han höll nollan. Nu väljer Tranås att värva honom permanent inför kommande säsong.

”Daniel var även inlånad till TAIF under hemmamatchen mot Kalmar HC den gångna säsongen. En match som Daniel spikade igen totalt i och höll nollan efter att ha motat 28 skott. Nu kommer Daniel att permanent husera i Tranås och blir en del av säsongens målvaktsduo”, skriver klubben på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare