Tidigare Skellefteå-spelaren skriver på för en tredje säsong i ettan

 Tidigare Skellefteå-spelaren skriver på för en tredje säsong i ettan

Efter att ha spenderat hela sin juniortid i Skellefteå gjorde han klart med Vimmerby inför säsongen 18/19. Nu står det klart att det blir en tredje säsong i rad i Hockeyettan.

Forwarden Oliver Kempainen har gjort klart för en fortsättning i Vimmerby.

– Oliver Kempainen bidrar alltid med en hundraprocentig arbetsinsats. Det spel han står för är en del av framgången vi haft de senaste två säsongerna, och som är otroligt viktigt sett över en hel säsong. Han gör inte mest poäng, men jobbet han gör varje dag på träning och match är alltid en signal om att Vimmerby Hockey aldrig ger sig och att vinnarmentaliteten är stark, oavsett hur det ser ut, säger Vimmerbys sportchef Morgan Persson i ett pressmeddelande.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare