De värvar hem backen från Hockeyallsvenskan

 De värvar hem backen från Hockeyallsvenskan

Efter lite drygt en säsong i Hockeyallsvenskan väljer backen Rasmus Sörgardt att återvända till Hockeyettan.

25-åringen lämnade under säsongen 18/19 Väsby för att testa spel i Hockeyallsvenskan med Tingsryd. Där blev han även kvar säsongen som gick, men nu har han bestämt sig att återvända. Sörgardt är klar för en återkomst i Väsbys satsning uppåt.

– Oerhört glädjande att Rasmus väljer att komma hem och hoppa på den här satsningen vi gör. Han är en väldigt skridskostark och spelskicklig back som också kan nyttja sin storlek på ett bra sätt. Han har haft bra med speltid i Hockeyallsvenskan och det har självfallet utvecklat honom ytterligare sedan hans senaste sejour här. Med detta är också backbesättningen komplett och vi kan konstatera att det är en väldigt stark sådan vi besitter, säger sportchefen Tom Tärnström på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare