Sportchefen slutar – ersätts av sportråd

 Sportchefen slutar – ersätts av sportråd

Efter en lång rad säsonger som sportchef i klubben väljer Björn Erlandsson att kliva åt sidan i Hanhals. Klubben kommer inte att söka någon ersättare för honom utan istället sätta samman ett sportråd.

Erlandsson kommer istället för att vara sportchef ägna sig åt en lite luddigt beskriven roll som ”mentor för a-laget” under kommande säsong. Istället för att ersätta honom väljer Hanhals att tackla den uppkomna vakansen på ett annat sätt.

”Föreningen kommer nu istället arbeta med ett så kallat sportråd, som tillsammans skall arbeta med den sportsliga inriktningen på vår junior och seniorhockey. Föreningen håller just nu på att tillsätta rådet, som kommer att bestå av ledare samt sportsligt kunniga personer i och runt föreningen”, skriver de på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare