Hämtades från Modos juniorer – nu blir han kvar i Hockeyettan

 Hämtades från Modos juniorer – nu blir han kvar i Hockeyettan

Inför den gångna säsongen lämnade forwarden Maximilian Popovic juniorhockeyn i Modo för att istället ge sig på en seniorkarriär. Efter en första säsong i Hockeyettan som gav mersmak står det nu klart att han blir kvar.

21-åringen har skrivit nytt kontrakt med Vimmerby.

– Max har vuxit i sitt spel under säsongen. Det är alltid en inkörssträcka innan man klarar övergången från junior- till seniorspel. Under andra halvan av säsongen kom bättre till i sitt spel, och trots en långvarig skada på slutet av säsongen kom han tillbaka och presterade sitt bästa spel när gällde som mest. Det finns en stor potential i Max och vi ser stora möjligheter i att den utvecklingskurvan fortsätter uppåt under kommande säsongen, säger Vimmerbys sportchef Morgan Persson i ett pressmeddelande.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare