Två kuggar ytterligare väljer att stanna i topplaget

 Två kuggar ytterligare väljer att stanna i topplaget

Säsongen hann avbrytas innan de nåt kvalserien för andra säsongen i rad, men intresset för att spela vidare i Tranås AIF är uppenbarligen fortsatt stort.

Fler tongivande spelare har redan ritat på för en fortsättning och på fredagen kunde klubben presentera ytterligare två påskrifter. Backen Jacob Olbing och forwarden Tobias Sjökvist stannar i klubben även kommande säsong.

”Tobias Sjökvist är näste man att förlänga efter att ha missta stora delar av föregående säsong på grund av en oturlig fraktur i en hemmamatch mot Mariestad. Så det är en revanschsugen Tobias som skrivit på för ett nytt år”, skriver klubben om den senare på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare