Har nosat på allsvenskan – väljer att stanna i satsningen

 Har nosat på allsvenskan – väljer att stanna i satsningen

Han har tillhört toppskiktet av backar i Hockeyettan under flera säsonger och varit snubblande nära att ta en tröja i Hockeyallsvenskan. Nu står det dock klart att rutinerade Fredrik Falk stannar i Väsby.

Den 24-årige försvararen är klar för sin femte säsong i den storsatsande klubben.

– Fredde är en av de absolut bästa backarna i den här serien så det känns självfallet hur bra som helst att han väljer att stanna. Trots visst intresse uppifrån väljer han att skriva på för ytterligare en säsong och bygga vidare på vår satsning uppåt i seriesystemet. Det säger väldigt mycket om hans Väsbyhjärta och vilken bra verksamhet vi har här också, säger sportchefen Tom Tärnström på Väsbys Facebook-sida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare