Egna produkten väljer att stanna

 Egna produkten väljer att stanna

Efter en lyckad återkomst i moderklubbens tröja och ordentlig debut på seniornivå väljer Ludvig Östman att skriva på nytt kontrakt med Borlänge.

Efter några säsonger i J20 med Västerås och Linköping (där han även står noterad för två SHL-fajter) återvände 21-åringen inför den gångna säsongen till moderklubben Borlänge och gjorde en stark debutsäsong i Hockeyettan. Nu förlänger han med klubben.

– Att få fortsätta jobba tillsammans med Ludde även nästa säsong ser vi fram emot med glädje. Vi ser en stor potential där han kan vara en tongivande back hos oss. Ludde är en otroligt bra människa och har ett stort hjärta för Borlänge Hockey, säger sportchefen Mattias Bergdahl på Borlänges hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare