Efter tunga spelarförlusterna – nu förlänger en trio spelare

 Efter tunga spelarförlusterna – nu förlänger en trio spelare

Några av den gångna säsongens mest poängstarka spelare har deklarerat att de lämnar Nybro, men på fredagen kunde klubben glädja sina fans med ett par riktigt starka kontraktsförlängningar.

Victor Crus Rydberg, Fabaian Ilestedt och förmodligen också Alex Ek tillhör spelarna som inte kommer representera Vikings kommande säsong. Men värvningen av Adam Persson från Kalmar var inte den enda positiva nyheten Nybro kunde komma med på fredagsmorgonen.

Trion Otto Henell, Robin Wengdahl och Sebastian Borg stannar i klubben.

– Det känns jättebra att fortsätta i Nybro och bygga vidare på förra säsongen. Jag tror vi kan förbättra oss, både jag som individ men också som lag för att ta oss ännu längre. Det är helt fantastiskt att spela inför Hockeyettans bästa supportrar och de betyder väldigt mycket för oss som lag och hela föreningen, säger Sebastian Borg på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare