Utmanaren får behålla båda målvakterna

 Utmanaren får behålla båda målvakterna

Säsongsslutet blev ett dråpslag. Trots att de genomfört en alldeles lysande säsong och låg bra till i den kvalserie som precis hade påbörjats fick den värmländska kometen Munkfors aldrig chansen att fullfölja sin attack mot Hockeyettan. Men nu kommer goda nyheter.

Munkfors vann sin division 2-serie överlägset och startade kvalserien lysande, men tvingas ändå starta om i tvåan när nästa säsong kommer igång. De starka resultaten har naturligtvis gjort lagets spelare intressanta för andra, men nu meddelar klubben att båda målvakterna Jonas Westerlund och Gustav Klier Vallgren, som kom etta och två i seriens målvaktsliga, stannar i föreningen.

– Jag tror vi har goda chanser att upprepa förra årets resultat. Tycker början av lagbygget ser bra ut och är säker på att IFK kommer vara ett topplag även nästa säsong. Revanschlusten är otroligt stor, känns som vi hade allt som krävdes för att vinna kvalserien om vi hade fått spela klart, säger Westerlund på Munkfors hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare