Rubrikmakaren har bestämt sig – nytt kontrakt signerat

 Rubrikmakaren har bestämt sig – nytt kontrakt signerat

I den första Hockeyettan-finalen blev han mannen på allas läppar och skapade stora rubriker när han i slutsekunderna flyttade på målburen. Nu har målvakten Linus Ryttar bestämt sig för vad han ska göra i framtiden.

Många ansåg att det var med flit som Väsby-målvakten flyttade buren mot Halmstad och han gick från okänd till ökänd på några sekunder. Men i sammanhanget glömdes bort att han också svarade för en oerhörd solid säsong mellan stolparna. Nu står det klart att Linus Ryttar kommer fortsätta i Väsby även kommande säsong. Det blir hans femte raka i klubben.

– Ryttar gjorde en genomgående solid och bra säsong som avslutades på ett helt makalöst sätt. Han var den stora anledningen till att vi fick uppleva det vi fick göra när han höll nollan i 5 av de 7 avslutande matcherna. Ryttar har också blivit en riktig Väsbyikon när han nu går in på sin 5e säsong i klubben. Väldigt viktigt och kul att han fortsatt är med på vår satsning mot Hockeyallsvenskan, kommenterar sportchefen Tom Tärnström på Väsbys Facebook-sida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare