#124 AIK och SSK i kvalserien

 #124 AIK och SSK i kvalserien

I veckans avsnitt lyser Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund upp i novembermörkret genom att snacka om de pågående streckstriderna, svårigheten att värva spets till vårserierna och krismötet mellan Hockeyettan och förbundet.

Vi fastnar i resonemang kring styrkeförhållandena mellan Nybro och Troja/Ljungby, Bodens trubbighet, roulette-laget Teg, överskattade topplag, Östersunds målvakter, Skövdes historiska tillkännagivande, sportchef Mälberg som kramar tränare Mälberg, Forshagas tränarkickning och Mariestads favoritstatus.

Dessutom ägnar vi tid åt att diskutera kommande kvalkandidater i båda ändarna av tabellerna, förutspår allsvenska storheters fall och pekar ut hungriga uppstickare på jakt efter att ta plats i Hockeyettan. Bland en hel del annat.

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare