#119 In i dimman

 #119 In i dimman

I veckans avsnitt jublar Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund över beslutet att förändra Hockeyettan-finalen till något som i alla fall betyder något, men funderar samtidigt över baksidan med det nya upplägget.

Det blir också snack om ligans jakt på ny mediepartner, Lützens dimma i Skandiamäklarna Center, Patrik Klüfts nya position i Hudiksvall, en Hockeyettan-lirare på väg till NHL och Östersunds fullständiga impotens.

Dessutom naturligtvis funderingar kring att Mörrum sparkat sin huvudtränare redan innan augusti blivit september, spelare som förnekats kontrakt efter sina hockeyallsvenska tryouts och en profil som kan komma att lyfta Vallentuna.

För att inte tala om att vi lyfter ett gäng lyssnarfrågor. Bland väldigt mycket annat.

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare