#106 Det får bära eller brista

 #106 Det får bära eller brista

I veckans avsnitt snackar Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund naturligtvis om den ekonomiska situationen i Kristianstad och hur troligt det är att klubben klarar elitlicensen i vår.

Dessutom resonerar vi kring Tranås beslut att överklaga avstängningen på Robin Johansson, Enköping-coachen Robert Kimbys beslut att ta timeout och Hockeyettans hemliga remissvar angående Ola Lundbergs serieutredning.

Vi lyfter racet mellan Boden och Östersund, racet mellan Nybro och Kalmar och Visbys försvunna utrustning. Dessutom den viktiga frågan om Piteås starka förstakedja är lagets stora svaghet, Fredrik Mälbergs handduks-tifo och Daniel Håkansson-gate. Bland en hel del annat.

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare