#102 Elva lag ska bort

 #102 Elva lag ska bort

Ensamutredaren Ola Lundberg har sagt sitt och i det hundraandra avsnittet av podden diskuterar Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund givetvis det nya förslaget för serieupplägg ur ett Hockeyettan-perspektiv.

Elva lag ska kapas bort från ligan om förslaget går igenom och vi tar oss friheten och plocka ut de elva klubbar som skulle kunna ryka om Hockeyettan verkligen ska spetsas.

Dessutom snack om Helsingborgs rekonstruktion och spelare från klubben som nu kan bli högvilt för andra. Vi snackar om Lucas Venuto till Troja/Ljungby, slutet på följetongen Daniel Josefsson, Piteås intresse för Per Ledin och en hel del andra transferhändelser.

Bland mycket annat.

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare