#100 Det är ändå ingen som kollar på Hockeyettan

 #100 Det är ändå ingen som kollar på Hockeyettan

Det är äntligen dags igen. Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund firar det hundrade avsnittet av Mjörnbergs Trashtalk med att göra poddcomeback.

Den här gången lyfter vi fram positiva utropstecken och överraskningar under säsongens första halva, riktar spotlighten mot några negativa punkter och floppar samt funderar kring hur de tilltänkta topplagen har presterat.

Dessutom snack om långa avstängningar, otäcka tacklingar och stjärnspelare som tvingats lägga av. Hur viktigt är det med en egen disciplinnämnd för Hockeyettan och hur mycket skulle hårdare straff hjälpa mot problemet med huvudtacklingar?

Bland en hel del annat.

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare