#97 Den spelande klubbchefen (i hatt?)

 #97 Den spelande klubbchefen (i hatt?)

Mikael Mjörnberg kommer direkt från sjuksängen och Henrik Skoglund har valt att spela in sig själv med en latjo delay-effekt, men ett nytt avsnitt är här.

Vi diskuterar det nya greppet att lägga alla heta derbymatcher redan i premiäromgången och analyserar den livsviktiga frågan om spel 3 mot 3 eller straffläggning egentligen är det bästa sättet avgöra matcher.

Dessutom tugg om Kalmars nya tränare, Asplövens nya klubbchef, Vimmerbys isdispens, budgetbyggen, Vita Hästens misslyckade Hockeyettan-värvningar, en holländsk målvakt och andra nationaliteter som borde söka sig till vår tredjeliga, ett gäng intressanta värvningar och kontraktsförlängningar samt den minst sagt intressanta frågan, Daniel Josefsson till Hockeyettan?

Bland en hel del annat.

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare