#96 En glad pilsnerfarbror

 #96 En glad pilsnerfarbror

Nykomlingen Kalmar tvingades sparka sin nya coach redan innan han hunnit leda laget i en enda match efter minst sagt uppseendeväckande tweets. Det lyfter Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund givetvis upp i veckans avsnitt.

Dessutom bjuder vi på en färggrann djupdykning i Hockeyettan-klubbarnas logotyper och identitet. Vilka är fulast, snyggast och mest uppseendeväckande? Är det okej att spela med en sponsorlogga på bröstet?

Utöver det frågeställningen kring vilken som är den hetaste nykomlingen, snack om Troja/Ljungbys målvaktspar, Mariestads tränarrekrytering, Halmstads splittrade superkedja och en hel del andra kontrakteringar och övergångar. Bland en hel del annat.

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare