Tillbaka i Skåne efter några år på utflykt

 Tillbaka i Skåne efter några år på utflykt

Efter några säsonger utomlands och i västserien med Köping vänder anfallaren Ludwig Nilsson tillbaka hem till Skåne.

Den Rögle-fostrade forwarden har skrivit på för Helsingborg inför kommande säsong.

– I Ludvig får vi en hårt jobbande forward i första hand, jag har fått riktigt bra referenser från Köping som gick till play-off i den västra hockeyettan. Framför allt var de jättennöjda med Ludvigs defensiva spel och hårda arbete. Ludvig har funnits med i min byggplan redan från början och jag är jätteglad att han väljer oss. Han passar perfekt in med den åldersstruktur, inställning och ambition som laget och klubben har, säger tränaren Tim Brithén på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare