Målvakt klar för kvalserielaget

 Målvakt klar för kvalserielaget

Det står klart vem som kommer vakta stolparna för kvalserielaget Borlänge kommande säsong.

Klubben har skrivit kontrakt med burväktaren Henrik Edström som närmast kommer från Kiruna i den norra serien.

– Henrik är en välskolad målvakt som kanske varit den norra seriens bästa målvakt under säsongen. Han fick chansen att vara hos Timrå en period och de lämnade goda vitsord när vi pratade med dem om Henrik. Jag och ”Snibben” känner oss tillfreds med Henrik och Victor då vi känner att båda två har bra grunder där vi tillsammans kan bygga vidare för maximera spelarnas utveckling. Jag känner att vår miljö med ”Snibbens” kunnighet och engagemang gör att det finns stor chans att utvecklas och gå vidare i karriären som ”Mackan” nu gjorde, säger sportchefen Mats ”Horndal” Johansson på Borlänges hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare