Han är näste man som lämnar Huddinge

 Han är näste man som lämnar Huddinge

Säsongen som gick gjorde backen Alexander Anderberg väldigt bra ifrån sig i Huddinge, nu lämnar han precis som många andra spetsspelare klubben.

Den skicklige backen har gjort klart med Mariestad i den västar serien.

– Alexander tillför offensiv styrka samtidigt som han är bra bakåt. Vi får in många bitar som vi vill ha: Tyngd, rejälhet, styrka, ett fantastiskt skott och framför allt är han en bra kille. Dessutom rightare vilket ger oss möjligheter. Han gör sitt andra seniorår så det finns mycket utvecklingspotential i honom. Han kommer höra hem i en högre serie, så vi är väldigt nöjda med att knyta till oss honom i konkurrens med flera andra klubbar. Vi har fått mycket goda referenser om honom, säger Carl Johansson från klubbens sportgrupp på Mariestads hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare