Värvar från mästarnas organisation

 Värvar från mästarnas organisation

Näste man in i Borlänges lagbygge hämtas från svenska mästarna Växjö Lakers.

Den gångna säsongen spenderade han mest i J20-laget men var ombytt till några SHL-matcher och lånades under en tid ut till Västervik i Hockeyallsvenskan, men nu väljer anfallaren Ludwig Wistén att ta klivet till Hockeyettan och Borlänge.

– En hårt arbetande forward som trots sin unga ålder fått en del seniorrutin i Växjö. Ludwig är en lojal kille som spelar för laget och har ett bra sinne för vart målet är beläget. En spelare som jobbar hårt och som passar in i vårt sätt att spela hockey med hög fart över hela banan. Extra kul och ett erkännde för vår verksamhet att Ludwig väljer oss i konkurrensen från många andra klubbar, säger sportchefen Mats ”Horndal” Johansson på Borlänges hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare