Två skadedrabbade spelare förlänger

 Två skadedrabbade spelare förlänger

Båda råkade ut för skador säsongen som gick, båda har nu valt att stanna i Dalarna.

Backen Kasper Lindqvist och forwarden Jacob Thor förlänger med Borlänge.

– Till att börja med två otroligt fina killar att ha i gruppen. Om vi börjar med Kasper så tyckte jag att han tog ett kliv i vinter och man skall komma ihåg att han bara är 22 år. Han är vältränad och en kille som jag tror kan ta för sig ännu mer nästa säsong. Jacob visade innan sin skada ifjol vilken nivå han kan vara på och även han är ung och kommer att fortsätta att utvecklas. En kanonkille att ha i omklädningsrummet och jag tror att han kommer att vara sugen på att visa upp sitt rätta jag efter en spolierad säsong, säger sportchefen Mats ”Horndal” Johansson på Borlänges hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare