Värvar målvakt från Södertälje

 Värvar målvakt från Södertälje

Säsongen som gick vaktade Isak Andersson målet för Södertäljes J20, nu tar ynglingen klivet till Hockeyettan.

Den unge målvakten med Nybro som moderklubb har gjort klart med Mariestad.

– Vi har fått väldigt bra referenser på Isak, inte bara att han är en stor målvaktstalang utan också något som är minst lika viktigt, nämligen att det är en bra grabb vid sida av som kommer att funka bra i gruppen. Vi har haft honom på besök och snackat med honom och han är införstådd med att Sandberg är en uttalad etta, men sedan om han kommer hit och ändrar på det så är det bara bra. Vi har haft bra utveckling på våra målvakter så jag tror Isak kan få det också, säger sportchefen Ronny Johansson på Mariestads hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare