Poängsprutan skrev på nytt kontrakt

 Poängsprutan skrev på nytt kontrakt

Den vasse forwarden Marcus Schelin har bestämt sig inför kommande säsong.

30-åringen har ritat på för en fortsättning i Tranås där han den gångna säsongen svarade för 30 poäng (17+13) på 29 seriematcher..

– Mycket glad känner man sig med Marcus påskrift, en glad och positiv ledare i gruppen. Sen en spetskompetens med sitt målskytte av rang, där skottet och förmågan att hitta ytan är viktiga ingredienser. Marcus har också en stor arbetskapacitet, jobbar alltid stenhårt varje byte. Han är alltid på jobbet och kommer bidra självklart med sin rutin men också med viljan att vilja bli bättre. En otroligt viktig och bra underskrift i vårt pussel, säger klubbchefen Stefan Fransson på Tranås hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare