Allsvenskt meriterade forwarden förlänger

 Allsvenskt meriterade forwarden förlänger

Säsongen som gick valde forwarden Erik Olsson att vända tillbaka till Mariestad efter några säsonger i Vita Hästen, nu förlänger han kontraktet.

23-åringen blir en av många som skriver nytt kontrakt med Mariestad.

– Erik kom ganska stukad från Vita Hästen men växte in i det mer och mer och var som allra bäst i allettan där han spelade riktigt rejält med bra skridskoåkning. Nu i år är han med från start och då kommer det bli en hel del poäng från hans sidan och går inte vi upp så har han alla förutsättningar att få en ny chans att göra det på egen hand. Han är en spelare som bara blir bättre mot bättre motstånd, han är kraftfull i allt han gör, har ett bra skott och har enorm utväxling i sin skridskoåkning. Där håller han toppklass inte bara i ettan utan också högre upp. Han måste vara enormt jobbig att möta som back, säger sportchefen Ronny Johansson på Mariestads hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare