Satsar på återkomst efter skadedrabbad säsong

 Satsar på återkomst efter skadedrabbad säsong

Det blev inte fler än fyra matcher den gångna säsongen för backen Sam Perstedt på grund av skadeproblematik, men till kommande höst ska han vara tillbaka.

Backen har ritat på ett nytt avtal med Lindlöven.

– Sam är en defensivt mycket skicklig back som fick fjolåret förstört av dubbla diskbråck. Sam spelade bara 4 tävlingsmatcher på hela säsongen men tränade på riktigt bra off-ice! Han har fortsatt jobba stenhårt med sin rehab och verkligen visat att han vill komma tillbaks. Därför valde vi i sportgruppen att ge Sam ett nytt kontrakt! Nu hoppas vi att Sam kommer tillbaka starkare än någonsin och gör en bra säsong, säger sportchefen Tomas Östlund på Lindlövens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare