De värvar amerikansk forward

 De värvar amerikansk forward

Efter en säsong som tog slut i förkval har Vännäs börjat spetsa sin trupp inför kommande säsong.

Klubben kontrakterar den amerikanska anfallaren Jacob Mcdowell som bara spelade tre matcher säsongen som gick.

– Vi vill få en högre fart i laget och i Mcdowell får vi en väldigt skridskostark forward med ett bra skott som har spelat i väldigt bra juniorligor och college-liga i USA och Kanada. Han är dessutom väldigt professionell och ambitiös med sin hockeysatsning och har höga ambitioner. Tyvärr har han fått sina två senaste säsongerna förstörd för en skada, men är nu äntligen redo för att satsa för fullt igen, säger Vännäs  general manager Jacob Bergendorff på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare