Skandalklubben förstärker med två man

 Skandalklubben förstärker med två man

Klubben har varit hårt ansatt av skador och sjukdomar, nu väljer de att agera inför seriens upplösning.

Boden som hamnat i ropet av helt andra orsaker än de sportsliga den senaste tiden presenterade Oliver Lindgren och Heikki Puustinen från Helsingborg respektive Kiruna under torsdagen.

– Känns bra att få knyta till sig spelare som känner förtroende för vår organisation och ser en egen utveckling tillsammans med oss, de kommer att spela för oss resten av säsongen. Heikki är en mycket erfaren och modern tvåvägsspelare som har bra blick för spelet och Oliver ser jag en lovande framtid för, ung och talangfull, där han får speltid i en miljö som är utvecklande för honom, kommenterar sportchefen Rolf Nilsson på Bodens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare