Poängkungen byter Allettan-klubb för att förlänga säsongen

 Poängkungen byter Allettan-klubb för att förlänga säsongen

Spelare fortsätter att lämna seriejumbon Valbo i den södra Allettan.

Näste man att byta förening strax innan deadline är poängkungen Joakim Axman som gjort klart med Hudiksvall.

– Det gick snabbt och det har varit mycket ruljans hit och dit hockeymässigt. Det kändes om en bra lösning för mig att fortsätta säsongen. Och att dessutom göra det i Hudik när det är så nära hem till Gävle, säger han till Hela Hälsingland.

– Axman är en spelare vi har haft ögonen på en längre tid. Han har under flera säsonger visat att han har näsa för mål och har bevisat att han håller hög klass, säger Hudiks sportchef Pär Langer på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare