Tränaren antyder ekonomisk kris i Allettan-laget

 Tränaren antyder ekonomisk kris i Allettan-laget

För någon dag sedan gick Skövde ut med att tränaren Tomas Kämpe inte kommer att vara kvar kommande säsong, nu tycks det som att det gnisslar ordentligt i klubben.

I en intervju med SLA kritiserar tränaren klubbens sätt att förklara avskedet och antyder dessutom att klubben dras med usel ekonomi.

– Jag är mycket konfunderad för klubben. Det känns inte heller som att likviditeten är bra. Det verkar vara ebb i kassan också. Jag vet inte vart det är på väg. Det är löner och sådant som inte är utbetalda men det säger jag för att man ju är orolig för klubben. Det är min moderklubb och man blir fundersam. Sedan pratar man om heltidsanställningarna. Du förstår ju att man funderar som Sikare. Jag är inte ute efter att sänka klubben på något sätt men man blir ju fundersam, säger han till SLA.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare