Lämnade Allettan – klar för fortsättningsserien

 Lämnade Allettan – klar för fortsättningsserien

Lagom till att Allettan skulle dra igång stod det klart att forwarden Anton Tano skulle lämna Lindlöven.

24-åringen hade kommit in på läkarlinjen i Umeå och kunde inte kombinera studierna med hockey i Lindesberg. Nu står det dock klart att det blir hockey ändå, moderklubben Kiruna i den norra fortsättningsserien lånar in forwarden i så många matcher som han klarar att kombinera med sina studier.

– Anton Tano är dröm för oss i KIF att få in. Jag önskar att det hade funnits en läkarutbildning i Kiruna så hade vi kunnat sajna honom på fem och ett halvt år, säger Kiruna-tränaren Robert Lahti på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *