De lånar målvakt från Hockeyallsvenskan

 De lånar målvakt från Hockeyallsvenskan

Det har gått riktigt trögt för Arboga i inledningen av säsongen, nu lånar klubben från Hockeyallsvenskan.

Målvakten Ludvig Engsund kommer ansluta till klubben de närmaste två omgångarna. 24-åringen har så här långt missat hela den allsvenska säsongen med IK Oskarshamn på grund av en handskada men är nu fit for fight och skickas tillsammans med den unge backen Theodor Liss-Karlsson till Arboga för att få matchträning.

– ”Ludde” är tillbaka i träning men behöver få matchträning för att göra sig redo för spel med oss. Nu dök den här möjligheten upp och ger Ludvig en bra möjlighet att få matcher i kroppen, säger sportchefen Per Kenttä på Oskarshamns hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *