Efter sparkningen – ny tränare på plats

 Efter sparkningen – ny tränare på plats

Det blev en kort sejour som huvudtränare i Hammarby för Johan Sundin, nu är hans ersättare på plats.

För en dryg vecka sedan fick Sundin sparken som huvudtränare för Hammarby och sportchefen Benny Rönnelöw tog tillfälligt över i båset. Nu har Bajen dock hittat en ny tränare. Det blir Tommy Latva som tar över.

47-åringen gjorde en kort sejour som tränare i Wings säsongen 15/16, men har mestadels tränat juniorer under sin karriär.

– Vår hockeyfilosofi är ganska lika, det tycker jag är viktigt. Vi vill inte ta första bästa tränare, utan hitta någon som har samma värderingar som oss i Hammarby. Han är en väldigt kompetent tränare, som har gått alla nivåer som finns när det gäller hockeyförbundets utbildningar, säger Benny Rönnelöw på Hammarbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *