De lånar från BIK Karlskoga

 De lånar från BIK Karlskoga

Den 18-årige anfallaren David Lundmark, till vardags i BIK Karlskogas J20-lag lånas in till Köping.

Västserieklubben väljer att agera sedan de blivit kort om folk på backsidan, Lundmark kommer till Köping efter att centern Lars Jinghage skolats om till back.

– Jag tror jag kan ta med mig mycket av spelet från defensiv zon genom min tidigare centerroll. Det gäller att spela rakt, enkelt och hårt. Det har gått bättre och bättre på träningarna, men det är klart det är en utmaning, tajming, när man ska stå på offensiva eller när man ska backa av är sånt som jag inte är så van med. Det var jag som tog beslutet men tränarna var ju så klart med på det, säger han på Köpings hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *