Här kan Haninges spelare hamna

 Här kan Haninges spelare hamna

Mycket tyder på att Haninge Anchors kommer att tvingas ner i division 2 och lagets spelare blir då naturligtvis intressanta för andra klubbar.

En förening som ännu inte fyllt sin trupp är nykomlingen Gripen som nu visar intresse för Anchors-spelare. Blir det inget spel i Hockeyettan för Haninge kommer forwarden Jakob Wallin att testa med Gripen som inte stänger dörren för ytterligare förvärv.

– Det här är ju en färsk nyhet och vi vill avvakta Haninges process. När det gäller backar är det alltid intressant men vi har också några andra som vi får se vart vi landar med först. Vi söker en back som har rätt stor division 1-rutin och kan gå in i första- eller andrablocket, säger Magnus Eriksson från klubbens sportgrupp till SN.

Gripen tittar också närmare på division 2-poängsprutan John Moberg.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *