De tackar nej till spel i Hockeyettan

 De tackar nej till spel i Hockeyettan

Beskedet kommer naturligtvis inte som någon bomb, men Mjölby tackar nej till spel i Hockeyettan.

När Haninge Anchors förmodligen kastas ut ur serien på grund av risig ekonomi står Mjölby näst på tur att få frågan enligt rankingen efter vårens kvalspel. Men den östgötska klubben har meddelat förbundet att det inte är rimligt att ställa om för spel i ettan med så kort varsel, varken sportsligt eller ekonomiskt.

– Egentligen har vi inte fått någon formell förfrågan. Förbundet har ringt två gånger och frågat hur vi skulle ställa oss till division 1-spel OM vi skulle få frågan. Jag har meddelat att vi skulle tacka nej, därför fick vi aldrig en fråga, säger klubbens ordförande Christer Gustafsson till Corren.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *