Supertvillingen varvar ner

 Supertvillingen varvar ner

Att det inte blir spel med Borlänge kommande säsong för Lars Eriksson stod klart sedan tidigare, men nu har han trots allt gjort klart för spel till vintern.

I flera säsonger har Eriksson tillsammans med tvillingbrodern Nils satt skräck i motståndarförsvaren med Borlänge-loggan på bröstet, men till kommande säsong ska han varva ner och väljer nu att återvända till moderklubben Björbo i division 2.

”Lars Eriksson som under många år varit en toppspelare i Borlänge hockey div 1 men som nu återvänder till moderklubben Björbo. Han är en ung spelare som står på toppen av sin karriär och väljer nu att spela för Björbo kommande säsong, han kommer att bli mycket sevärd i Björbotröjan”, skriver klubben på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *